Expertise

Je wilt een bepaalde boodschap communiceren aan jouw doelgroep. Op papier of online, of allebei voor een optimaal resultaat. Plan B denkt mee en realiseert de grafische vormgeving, DTP en projectbegeleiding van elke opdracht. Van een herkenbare huisstijl en een online magazine, tot speciale verpakkingen of een complete beursstand. Plan B verzorgt het tot in de puntjes.

Plan B is ruim 24 jaar actief in verschillende branches en werkt voor kleine eenmanszaken, communicatieadviseurs tot grote internationale ondernemingen. We zijn onder andere werkzaam in de gezondheidszorg, vastgoed- en retailsector, agrarische sector, financiële sector en elektrobranche.

Naast grafische vormgeving, DTP en projectbegeleiding van communicatieprojecten worden we regelmatig gevraagd voor een creatief concept. Voor ieder vraagstuk is er een oplossing. Samen bedenken we totaaloplossingen voor uw bedrijfscommunicatie, zowel intern als extern. Een nieuwe huisstijl, rekeninghoudend met de kernwaarden van de organisatie, een originele loyalty campagne om de klantenkring uit te breiden of een campagne voor een productlancering. Conceptdenken is samenwerken.

Productie
Plan B kent de weg als het om grafisch en online inkopen gaat. Wij hebben goede afspraken met diverse leveranciers door heel Europa. Drukwerk, signing, autobelettering, beursstands. Ons netwerk van producenten is een groep ondernemers die staan voor kwaliteit en prettig samenwerken en staan garant voor een goed eindresultaat. Wij nemen de leiding, dus geen zorgen over de technische afwerking of tijdige levering.

Online
Steeds meer magazines, rapportages en bedrijfspresentaties vragen om vertaald te worden naar een online publicatie. Naast duurzaam en kostenbesparend kan dit ook shiny en stijlvol zijn. Plan B vervaardigt websites voor verschillende budgetten. Van maatwerk WordPress-websites tot Umbraco-websites met hoogwaardige beveiliging en 100% corporate vormgeving. Alles is mogelijk, een simpele bedrijfspresentatie tot een complete webshop en een socialmediacampagne voor een nieuwbouwwijk.

Team
Het team van Plan B bestaat uit 4 zeer ervaren design- en communicatiespecialisten. Bart Verburg en Serge Piepenbrink zijn verantwoordelijk voor de klantcontacten, offertes en planning van de productie. Petra Groot is grafisch vormgever en specialist in het samenstellen van online magazines. Jo Lagerberg is grafisch vormgever en vervaardigt o.a. illustraties. Tevens heeft Plan B een groot netwerk aan freelancers, tekstschrijvers, fotografen, print- en online specialisten waarmee naadloos wordt samengewerkt. Plan B weet de weg en neemt jou als inkoper of communicatiemedewerker veel werk en zorgen uit handen. Maak vrijblijvend eens een afspraak en laat je inspireren in onze gezellige studio.