Yokogawa Beursstand modulair concept

Yokogawa is een japans concern welke over de hele wereld is gevestigd. Het hoofdkantoor voor Europa staat in Amersfoort. Yokogawa is onder andere gespecialiseerd in test en meet apparatuur. Tevens ontwikkelen zijn systemen die worden ingezet in grotere productie lijnen en fabrieken.

Wij mochten voor Yokogawa samen met onze parters een nieuw stand concept ontwikkelen. Duurzaamheid en oorspong en modulair waren de toverwoorden bij aanvang van dit project.
Verder waren de wensen van de klant om een open stand te creeren met genoeg plek om besprekingen te voeren en relaties te ontvangen. Ruimtes voor presentatie modules en interactie met de klant. In het midden van de stand is een complete interactieve vloer en wand zichtbaar. hier kunnen spel en beeld elementen op worden geactiveerd maar ook complete interactieve bedrijf presentaties.

De materialen moeten herbruikbaar zijn en inzetbaar op verschillende beursvloeren van 10 tot 120 m2. De eerste beurs waar deze stand zal worden opgebouwd is de Gastech in Milaan.
Deze stand is ontwikkeld met onze partners Burgersstandbouw en GB creation.