WordPress websites

Er zijn veel manieren om een goede website te maken. Bij Plan B hanteren we maar één manier en dat is dat ieder project als een maatwerkproject wordt gezien. Zo wordt iedere website uniek en kunnen we al jouw wensen uitvoeren. Wil je gewoon een simpele bedrijfspresentatie, een mooie webshop of een koppeling met vacaturesites, zorgverzekeraars en/of DigiD. Alles kan!

Plan B neemt alle verantwoordelijkheid in vorm en techniek. Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering van een 100% werkende website. Jij als klant hebt er geen omkijken naar.

Hoe we dat allemaal doen? Wij hebben de afgelopen 25 jaar veel kennis opgebouwd en weten wat er kan en hoe je dat het beste kan uitvoeren. We beschikken over een jong netwerk met programmeurs en online specialisten. Zo komen vorm en functie probleemloos samen. De websites worden opgeleverd in een flexibel en toegankelijk CMS en SEO geoptimaliseerd. Desgewenst helpen we je zelfs met de inhoud. Dan gaan we ook nog een redactieslag maken en ondersteunen we je met het vervaardigen van tekst, fotografie en video.

WordPress training

Heb je geen ervaring met systemen als WordPress of Umbraco? Geen probleem. Desgewenst geven wij je een training zodat je snel aan de slag kunt met je website. Je kunt na het opleveren van de website bepalen met hoeveel personen je de training komt volgen.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor een aantal voorbeelden.