Unica Bodegraven.

Unica is een landelijk opererende organisatie op het gebied van technische installatietechnieken. Building service, Safety, industrie noem maar op. In Bodegraven is er een aparte afdeling om jonge medewerkers en of nog scholieren te begeleiden in hun loopbaan.

Vanuit deze afdeling kregen wij de vraag om eens mee te denken over het aanspreken van de doelgroep op een juiste tone-of-voice. Duidelijk geen poespas en modern.

Plan B bedacht Team Jumps. Dé Loopbaanbegeleiders van Unica. Sprongen maken tijdens je opleiding en loopbaan doe je samen met Team Jumps.

Tegenwoordig kun je vrijwel overal werken maar als je nog jong bent is het misschien beter om vooruit te kijken en te plannen hoe je je zelf kunt ontwikkelen, verbeteren en daardoor carriëre kunt maken. Het beter maken van jezelf zorgt voor verandering in je functie, werkomstandigheden en natuurlijk je salaris! Unica is een leerbedrijf waar je deze stappen op een verantwoordelijke manier maakt. Het team van JUMPS helpt je daar graag bij. Het JUMPS team bestaat ervaren en gemotiveerde mensen die jou graag en met plezier begeleiden op de werkvloer. Voor elk niveau zijn er een instroommogelijkheden. Instromen op elk niveau en met grote sprongen carriëre maken in de techniek doe je bij UNICA.