Online magazines

Een jaar of 10 geleden was Plan B één van de eerste partners van Foleon.com, toen nog InstantMagazine. Foleon is dé tool voor het vervaardigen van online publicaties. In combinatie met onze creatieve en technische expertise vervaardigen wij interessante online uitgaves. Van Whitepapers, product- en bedrijfpresentaties, jaarverslagen of Event magazines. Foleon leent zicht voor talloze online uitingen. Geheel in de corporate huisstijl van de klant en voorzien van een rijke hoeveelheid aan verschillende media. Van video, foto’s, mooie verhalen en zelfs Spotify playlisten.

Een online magazine heeft de professionele uitstraling van een glossy magazine, maar dan zonder de hoge productiekosten van drukwerk. Een online magazine maakt je verhaal prettig om te lezen of door te bladeren op elk device! Jouw online magazine kan worden aangepast aan je huisstijl. Beeld en video worden gemakkelijk geïntegreerd. E-magazines kun je personaliseren en door de integratie van Google Analytics kun je volgen wanneer, hoe lang en door wie je magazine wordt gelezen.

Vaak denkt men bij een online magazine aan een bladerbare pdf, al dan niet verrijkt met wat links en video’s. Daar geloven wij niet meer in. Je maakt dan namelijk iets voor print en gaat dit 1-op-1 vertalen naar een beeldscherm. Een online magazine is veel meer dan een pdf, maar het is ook geen website. Bekijk op het magazine van Plan B de 7 belangrijke kenmerken van een online magazine.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor een aantal voorbeelden.