Websites onderwijs

Er zijn structureel leraren te kort in het onderwijs. Zowel in primair als voortgezet onderwijs wordt daar landelijk aandacht voor gevraagd in allerlei projecten. Vanuit de overheid worden onder andere RAP projecten regionaal uitgerold. Plan B heeft voor diverse regio’s waaronder Haarlemmermeer, Groot-Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Noord Holland Noord deze RAP-loketten helpen opzetten.

Frisse vormgeving en toegankelijke websites geven de gebruiker de kans om zich een nieuwe carrière in het onderwijs te verschaffen. Kijk eens op onderstaande websites voor meer informatie. Plan B heeft hiervoor concepten en de gehele technische kant van de website op zich genomen.

Het zijn functionele websites met duidelijke navigatie. Gekoppeld aan vacature site Meesterbaan.nl. Doe een check en kijk welke route jij moet volgen om zo goed en zo snel mogelijk een baan in het onderwijs te vervullen.


De volgende stappen die wij voor deze regio gaan uitvoeren zijn het optimaliseren van de SEO scores en online campagnes voor meer bekendheid en exposure.