Heembouw vastgoed ontwikkeling

Een specialisatie van Plan B is vastgoedcommunicatie. Voor Heembouw uit Roelofarendsveen verzorgen we de communicatie omtrent nieuwbouwprojecten of bedrijfsvastgoed. Het gehele traject kan door Plan B worden verzorgd. Van de woning- of projectnamen tot het regelen van de ballonnen op de startverkoop.

We denken mee over de vorm en functionaliteiten van de websites, uitvoering van het drukwerk en originele acties om aan de projecten genoeg ruchtbaarheid te geven. Een aantal succesvolle projecten zijn bijvoorbeeld; De Marlot, Bij Hanza, Singelbuurt, De Nieuwe Punt, Project 12 en Wonen in Westend. Ieder project krijgt bij ons zijn eigen unieke verhaal.

Bekijk eens het project ‘Wonen in de Singelbuurt’. Een prachtig project in de wijk Palenstein in Zoetermeer. Plan B heeft de hele campagne mogen bedenken, vormgeven en de hele productie verzorgd. De website is uitgerust met een handige woningkiezer en ook de namen van de woningen zijn door ons bedacht. Klik op de button en neem een kijkje op de website.